Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier die uw tuinwensen tot leven kan brengen? Dan bent u bij Tuinonderhoudsbedrijf Kraak van der Laan aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Jan kraak is een ervaren hovenier die zorgt voor de vakkundige realisatie van uw tuin. Met oog voor detail en een passie voor groen zorgt Jan voor een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Ook na de aanleg blijven wij graag betrokken bij uw tuin. Onze tuinonderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet, seizoen na seizoen. Van schoonmaken, snoeien en bemesten tot het verwijderen van onkruid, wij zorgen ervoor dat uw tuin in topconditie blijft. Bij Hovenier Kraak van der Laan staan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service voorop. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en gaan pas weg als u tevreden bent met het eindresultaat. Uw droomtuin is onze passie!

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden. Het contactformulier en meer contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Samen maken we van uw tuin een plek waarvan en waarin u optimaal kunt genieten.

Tuinonderhoudsbedrijf Kraak van der Laan verricht werk in heel Friesland, waaronder Leeuwarden, Drachten, Sneek, Joure, Lemmer en Franeker.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?