Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier Leeuwarden

Welkom bij Kraak van der Laan, uw toonaangevende hovenier in Leeuwarden en de omliggende regio. Wij maken graag uw droomtuin werkelijkheid. Met Jan Kraak, onze ervaren hovenier, bent u verzekerd van hoogwaardige tuindiensten. Of het nu gaat om tuinonderhoud, bestrating of andere tuinklussen, wij zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig uitziet.

hovenier LeeuwardenRuim 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring is Jan Kraak een ware professional. Hij begrijpt dat elke tuin uniek is en met zijn kennis en vakmanschap zorgt hij ervoor dat uw tuin altijd in optimale conditie verkeert.

Bij Kraak van der Laan hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Jan luistert aandachtig naar uw tuinbehoeften en biedt advies op maat. Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het aanleggen van prachtige bloemperken of het verwijderen van onkruid, Jan staat klaar om uw tuinonderhoud tot in de puntjes te verzorgen.

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom biedt Jan Kraak een efficiƫnte en betrouwbare service. Met het juiste gereedschap en zijn expertise voert hij alle tuinklussen snel en professioneel uit. U kunt erop vertrouwen dat uw tuin in goede handen is bij Jan.

Diensten die wij aanbieden

Jan kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren, waaronder:

Voor andere tuinwerkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Jan kijkt graag samen met u naar wat hij voor uw tuin kan betekenen.

Uw betrouwbare hovenier in Leeuwarden

Hovenier Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een professionele hovenier in Leeuwarden en omgeving, dan bent u bij Kraak van der Laan aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier en overige contactinformatie. Jan staat klaar om uw tuin in topconditie te brengen. Ontdek wat hij voor uw tuin kan betekenen!

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?