Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier Drachten

Kraak van der Laan is een ervaren hovenier nabij Drachten met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Gespecialiseerd in tuin- en perceelonderhoud, voert Jan Kraak diverse werkzaamheden uit, waaronder snoeien, maaien, schoffelen en het winterklaar maken van tuinen.

Ervaren en gespecialiseerd

Met zijn uitgebreide ervaring en kennis is Jan Kraak in staat om elke tuin in optimale conditie te houden. Het bedrijf bedient zowel particuliere als zakelijke klanten en biedt op maat gemaakte oplossingen die volledig zijn afgestemd op de individuele behoeften.

Kraak van der Laan streeft naar hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. Het bedrijf maakt gebruik van modern en professioneel gereedschap om efficiƫnt te werken en projecten tijdig af te ronden.

Uw hovenier in Drachten

Als u op zoek bent naar een hovenier in Drachten, staat Kraak van der Laan voor u klaar. Met zijn kennis, ervaring en expertise kan hij uw tuin transformeren tot een prachtige buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Neem vandaag nog contact op met Kraak van der Laan om te ontdekken wat hij voor u kan betekenen.

Wilt u contact opnemen? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in. U kunt ook bellen naar 06 4655 5117 of een mail sturen naar [email protected].

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?