Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier in Friesland

hovenier in frieslandJan Kraak van Kraak van der Laan is een ervaren hovenier in Friesland met meer dan 20 jaar ervaring in zijn vakgebied. Hij heeft zich gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en percelen, waarbij hij diverse werkzaamheden uitvoert zoals snoeien, maaien, schoffelen en het winterklaar maken van tuinen.

Jan Kraak heeft een schat aan ervaring en kennis opgedaan in de loop der jaren, waardoor hij in staat is om elke tuin in topconditie te houden. Het bedrijf richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en biedt op maat gemaakte oplossingen aan die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Kraak van der Laan streeft ernaar om klanten te voorzien van een hoge kwaliteit en betrouwbare dienstverlening. Het bedrijf beschikt over modern en professioneel gereedschap om de werkzaamheden efficiƫnt uit te voeren en tijdig af te ronden.

Als u op zoek bent naar een hovenier in Friesland, Kraak van der Laan staat voor u klaar. Hij heeft de kennis, ervaring en expertise om uw tuin te transformeren tot een prachtige buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Neem vandaag nog contact op met Kraak van der Laan om te zien wat hij voor u kan betekenen.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?