Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Tuin schoonmaken

Tuin schoonmakenHet hebben van een tuin is een waar genot, maar het onderhouden ervan kan soms een lastige klus zijn. Daar komt Kraak van der Laan in beeld, uw partner voor het schoonmaken en onderhouden van uw tuin.

Meer dan 20 jaar ervaring in tuinonderhoud

Met meer dan twee decennia in het vakgebied, heeft Kraak vd Laan de expertise en de vaardigheden opgebouwd om elke tuin weer te laten stralen. Door de jaren heen hebben we vele tuinen zien veranderen, en hebben we ons aangepast aan de evoluerende behoeften van onze klanten. Onze lange ervaring zorgt ervoor dat we elk tuinprobleem kunnen herkennen en effectief kunnen aanpakken.

Het dynamische duo: Jan en Jenny

Kraak vd Laan is niet zomaar een tuinonderhoudsbedrijf. Het is een bedrijf dat gedragen wordt door de passie en toewijding van twee personen: Jan Kraak en Jenny van der Laan. Elk met hun eigen specialiteiten, maar beide met dezelfde liefde voor tuinen en schoonmaken.

Waarom kiezen voor Kraak vd Laan?

  1. Persoonlijke aanpak: Omdat ons bedrijf bestaat uit twee personen, garanderen we altijd een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw tuin weerspiegelt wie u bent.
  2. Compleet onderhoud: Van het snoeien van bomen tot het verwijderen van onkruid, we bieden een compleet scala aan tuinonderhoudsdiensten.
  3. Duurzame methoden: We geloven in het beschermen van onze natuur. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke methoden en producten bij het schoonmaken en onderhouden van uw tuin.

Een stralende tuin het hele jaar door

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, met Kraak vd Laan aan uw zijde heeft u altijd een tuin waar u trots op kunt zijn.

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van uw tuin of wilt u advies over tuinonderhoud? Neem dan contact op met Kraak van der Laan, uw betrouwbare partner voor een stralende tuin. Bel 06 4655 5117 of mail naar [email protected]. Meer contactinformatie vindt je onderaan deze webpagina.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?