Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier Lemmer

Kraak van der Laan is uw hovenier in Lemmer

Hovenier Lemmer

Als zelfstandige hovenier nabij Lemmer is vof Kraak vd Laan  al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner in tuinonderhoud. We hebben passie voor buitenwerken en een hart voor onze klanten. Daarmee streven we ernaar om uw tuin in Lemmer en omgeving te transformeren tot een prachtige en goed onderhouden oase van rust en schoonheid.

Een passie voor tuinen

Het onderhouden van tuinen is niet alleen ons vak; het is onze passie. Van het snoeien van bomen en struiken tot het maaien van het gazon en het zorgvuldig schoffelen van de bloembedden, wij nemen met liefde al deze taken op ons. Uw tevredenheid is onze drijfveer, en we rusten niet voordat uw tuin er weer tiptop uitziet.

Ervaren en betrouwbaar

Met meer dan twee decennia ervaring als hovenier hebben we een schat aan kennis opgedaan en talloze tuinen getransformeerd. We weten dat elk stuk grond uniek is en elke klant specifieke wensen heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar uw ideeën en vertalen we deze naar een plan op maat.

Tuinonderhoud op maat

Als hovenier nabij Lemmer geloven we in een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat u misschien niet de tijd, de mogelijkheid of de groene vingers heeft om uw tuin zelf te onderhouden. Daarom staan we voor u klaar. Of het nu gaat om een eenmalige onderhoudsbeurt of een periodiek contract, wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door in topconditie is.

Vertrouwd vakmanschap

In de afgelopen twee decennia hebben we ons opgebouwd als een vertrouwde naam in Lemmer en omgeving. Veel klanten kennen ons nog van Tuinonderhoudsbedrijf Kraak, waar we ons werk met dezelfde passie en toewijding uitvoerden. Met trots dragen we deze reputatie met ons mee en houden we vast aan dezelfde hoge normen van vakmanschap en klantenservice.

Hovenier Lemmer: Contacteer ons

Wilt u ook genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin zonder daar zelf moeite voor te doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om uw tuindromen waar te maken en u te ontzorgen in het tuinonderhoud. Samen creëren we een groene oase waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?