Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Hovenier Franeker

Welkom bij Kraak vd Laan – Uw Ervaren Hovenier in Franeker

Hovenier Franeker

Wij zijn vof Kraak vd Laan en zijn ervaren hoveniers. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gepassioneerd door alles wat met tuinen te maken heeft. Ons bedrijf is voorheen bekend geweest als Tuinonderhoudsbedrijf Kraak. We zijn er trots op dat we nu onder de naam Kraak vd Laan onze diensten kunnen blijven aanbieden aan onze gewaardeerde klanten in Franeker en omgeving.

De ervaring van Jan Kraak

Als oprichter van Kraak vd Laan ben ik, Jan Kraak, al meer dan 20 jaar actief als zelfstandige hovenier. Mijn liefde voor de natuur en mijn passie voor buiten werken hebben mij naar dit prachtige vak geleid. Het geeft mij veel voldoening om met mensen om te gaan en hun tuindromen werkelijkheid te laten worden.

Een breed scala aan diensten

Bij Kraak vd Laan bieden we een breed scala aan diensten aan om aan al uw tuinbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het schoffelen van bloembedden of het winterklaar maken van uw tuin en percelen – wij hebben de expertise en ervaring om dit met precisie en zorg uit te voeren.

Persoonlijke aanpak

Bij Kraak vd Laan geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. We willen u en uw tuin echt leren kennen, zodat we onze diensten kunnen afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften. Ons doel is om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden.

Klanttevredenheid staat voorop

Onze klanten zijn voor ons van onschatbare waarde. We streven er altijd naar om uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Uw positieve ervaring met onze diensten is onze drijfveer en de reden waarom we voortdurend ons best doen om uw verwachtingen te overtreffen.

Neem contact op voor uw hovenier in Franeker

Als u dus behoefte heeft aan periodiek tuinonderhoud, dan staat Kraak vd Laan voor u klaar. Onze ervaren medewerkers zijn toegewijd om uw tuin in topconditie te brengen en te houden.

Wacht niet langer en geef uw tuin de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?