Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  Weersterweg 3 8747 NR, Wons

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Kraak vd Laan is een toonaangevend bedrijf dat zich al jarenlang toelegt op het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in de omgeving. Het bedrijf wordt geleid door Jenny van der Laan, een ervaren en gedreven schoonmaakster die haar vak met passie uitoefent.

Bij Schoonmaakbedrijf Kraak vd Laan staat klanttevredenheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Jenny biedt daarom een breed scala aan schoonmaakdiensten aan die aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van klanten. Of het nu gaat om regulier schoonmaakwerk, eenmalige opdrachten of specialistische reiniging, het bedrijf is altijd paraat om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Jenny van der Laan is het gezicht van het bedrijf en beschikt over jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Ze is zeer gemotiveerd om haar klanten te voorzien van een schoon en fris resultaat en hecht daarom veel waarde aan de uitvoering van haar werkzaamheden. Dankzij haar persoonlijke aanpak en hoge standaarden wordt elke klus tot in de puntjes uitgevoerd en zijn klanten tevreden met het resultaat.

Kortom, Schoonmaakbedrijf Kraak vd Laan is een betrouwbare en professionele partner voor alle schoonmaakbehoeften in de omgeving. Met haar persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice zorgt Jenny van der Laan voor een brandschoon resultaat bij elke klus.

Schoonmaakbedrijf Kraak vd Laan is gevestigd in Wons en is werkzaam in Harlingen, Grou, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, IJlst en Drachten.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?