Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Jenny van der Laan is een schoonmaakprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Als toonaangevende schoonmaakexpert is ze werkzaam in Leeuwarden en omgeving, waar ze zich richt op het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten voor diverse sectoren, waaronder de horeca, recreatie en andere doeleinden.

Met haar uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche heeft ze haar eigen schoonmaakbedrijf opgericht, waarmee ze nu als succesvol ondernemer een brede klantenkring bedient.

Het schoonmaakbedrijf van Jenny van der Laan richt zich op het leveren van een uitstekende service en kwaliteit, waarbij de behoeften en wensen van de klant centraal staan. Het bedrijf beschikt over de nieuwste technieken en apparatuur om optimale resultaten te behalen. Bovendien wordt er gewerkt met duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.

Het schoonmaakbedrijf van Jenny van der Laan biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder schoonmaakwerkzaamheden voor horecagelegenheden, recreatieve locaties en andere doeleinden. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of regelmatig terugkerende schoonmaakwerkzaamheden, het bedrijf staat altijd klaar om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omgeving, dan is het bedrijf van Jenny van der Laan een uitstekende keuze. Met haar jarenlange ervaring en expertise in de schoonmaakbranche, is zij de aangewezen persoon om uw schoonmaakwerkzaamheden tot in de puntjes te verzorgen.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?