Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  Weersterweg 3 8747 NR, Wons

Schoonmaakbedrijf Harlingen

Schoonmaakbedrijf Harlingen: Professionele Schoonmaakservice in uw Buurt

Welkom bij Kraak van der Laan, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf in de buurt van Harlingen. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Met deze ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten voor verschillende sectoren. Waaronder horeca, recreatie en particuliere huishoudens. Jenny van der Laan staat klaar om u te helpen met uw wensen voor de schoonmaak en streeft naar een onberispelijk schone omgeving waarin u kunt genieten.

Ervaren en gepassioneerd

Schoonmaakbedrijf Harlingen

Als ervaren professional in de schoonmaakbranche is Jenny van der Laan begonnen als zelfstandige ondernemer. Het schoonmaken van diverse bedrijven en particuliere woningen is haar passie, en ze vind het geweldig om zowel de taken uit te voeren als in contact te zijn met mensen. Met veel zorg en toewijding voert ze de werkzaamheden uit, zodat u kunt genieten van een schone en frisse omgeving.

Maatwerk schoonmaakdiensten

Bij Kraak van der Laan begrijpen we dat elke klant uniek is en specifieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerk schoonmaakdiensten die perfect aansluiten op uw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar reguliere schoonmaak, dieptereiniging, glasbewassing of vloeronderhoud, wij hebben de kennis, ervaring en middelen om het werk efficiƫnt en grondig uit te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw schoonmaakbedrijf in Harlingen!

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Harlingen, bent u bij Kraak van der Laan aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat, uitgevoerd door een ervaren en toegewijd team. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. We staan klaar om uw schoonmaakbehoeften te vervullen en u te voorzien van een schone en gezonde omgeving waarin u kunt floreren. Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?