Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  It Gruthof 2d-4 8754 GZ, Makkum

Glazenwasser

GlazenwasserWilt u uw ramen laten wassen of uw gevels laten reinigen? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een professionele en betrouwbare glazenwasser. Bij glazenwasserij Kraak van der Laan bent u aan het juiste adres. Dit gerenommeerde bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in Friesland en staat bekend om zijn vakmanschap en uitstekende service.

Jenny van der Laan is een ervaren glazenwasser die beschikt over de nieuwste technieken en hulpmiddelen om uw ramen en gevels op een veilige en efficiënte manier te reinigen. Het bedrijf houdt altijd rekening met de omgeving, om overlast te voorkomen en verkeersregels na te leven.

Kortom, wilt u zeker zijn van een professionele en betrouwbare glazenwasser die uw ramen en gevels op een veilige en duurzame manier reinigt? Kies dan voor glazenwasserij Kraak van der Laan, dé specialist in de regio Friesland, Leeuwarden en Drachten.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?