Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  Weersterweg 3 8747 NR, Wons

Glazenwasser Drachten

Glazenwasser Drachten

Op zoek naar een glazenwasser in de buurt van Drachten? Kraak van der Laan helpt u! In Drachten staan veel woningen en bedrijfspanden met prachtige ramen die uitzicht bieden op de mooie Friese landschappen. Maar net zoals een tuin, hebben ook ramen regelmatig onderhoud nodig. Kraak van der Laan, bekend voor tuinonderhoud en schoonmaakdiensten, is ook uw vertrouwde glazenwasser in Drachten.

Meer dan 20 jaar ervaring in schoonmaak en onderhoud

Kraak van der Laan is niet alleen expert in tuinonderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied, heeft het bedrijf een uitgebreide expertise opgebouwd in verschillende schoonmaakdiensten, waaronder glazenwassen. Wij begrijpen hoe belangrijk heldere, schone ramen zijn voor de uitstraling van uw pand.

Jenny van der Laan: Glazenwasser Drachten

Hoewel Kraak vd Laan een dynamisch duo is, is Jenny van der Laan degene die zich met passie stort op het schoonmaakgedeelte van het bedrijf. Met een nauwkeurig oog voor detail en een toewijding voor perfectie, zorgt Jenny ervoor dat elk raam glanst en streeploos schoon is.

Waarom Kraak van der Laan kiezen voor uw ramen?

  1. Persoonlijke Aanpak: Met een klein, toegewijd team garandeert Kraak vd Laan een persoonlijke service. U bent geen nummer, maar een gewaardeerde klant.
  2. Diepgaande Kennis: Door jarenlange ervaring en continue bijscholing, weten we precies welke technieken en producten het beste resultaat geven voor uw ramen.
  3. Milieuvriendelijk: Net zoals bij ons tuinonderhoud, kiezen we ook bij glasreiniging voor duurzame en milieuvriendelijke methoden.
  4. Veiligheid Voorop: Glazenwassen kan een risicovolle bezigheid zijn, vooral bij hogere panden. We zorgen altijd voor de juiste veiligheidsmaatregelen, zodat zowel uw pand als onze medewerkers veilig zijn.

Kraak van der Laan: Uw glazenwasser in Drachten en omgeving

Wij geloven dat elk raam, groot of klein, de beste verzorging verdient. En met Kraak van der Laan kiest u niet alleen voor professionaliteit, maar ook voor een team dat met liefde en zorg uw ramen behandelt.

Zoekt u een betrouwbare glazenwasser in Drachten die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan contact op met Kraak van der Laan en ervaar zelf de glans van perfect gereinigde ramen.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?