Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  •  Weersterweg 3 8747 NR, Wons

Hovenier Sneek

Welkom bij Kraak van der Laan, dé hovenier in Sneek en omgeving! Hier maken we graag uw tuindromen werkelijkheid. Jan Kraak is onze ervaren hovenier, klaar om u te voorzien van hoogwaardige tuindiensten. Of het nu gaat om tuinonderhoud, bestrating of andere tuinklussen, wij zorgen ervoor dat uw tuin er geweldig uitziet.

Al meer dan 20 jaar ervaring

Jan Kraak is een ervaren professional met al meer dan 20 jaar ervaring. Hij begrijpt dat elke tuin uniek is. Met zijn kennis en vakmanschap zorgt hij ervoor dat uw tuin altijd tip-top in orde is.

Bij Kraak van der Laan houden we van persoonlijk contact. Jan luistert aandachtig naar uw tuinbehoeften en biedt advies op maat. Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het aanleggen van mooie bloemperken of het verwijderen van vervelend onkruid, Jan staat klaar om uw tuinonderhoud tot in de puntjes te verzorgen.

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom zorgt Jan Kraak voor een efficiënte en betrouwbare service. Met het juiste gereedschap en zijn expertise voert hij alle tuinklussen snel en professioneel uit. U kunt erop vertrouwen dat uw tuin in goede handen is bij Jan.

Waar u ons voor kunt bellen

De werkzaamheden die Jan voor u kan uitvoeren zijn:

Voor andere tuinwerkzaamheden kunt u gerust contact opnemen voor de mogelijkheden. Jan kijkt graag met je wat we voor u kunnen betekenen.

Hovenier Sneek

Uw hovenier in Sneek

Als u op zoek bent naar een professionele hovenier in Sneek en omstreken, dan bent u bij Kraak van der Laan aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier en meer contactinformatie. Jan staat klaar om uw tuin in topconditie te brengen. Ontdek wat hij voor uw tuin kan betekenen!

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Jan
Hoe kunnen wij u helpen?